TESTRESULTATER

Mål og vægt inden første behandling med Tei System.

​Vægt: 57,6 kg.
Talje: 71,2 cm
Mave: 84,8 cm
Hofter: 87,3 cm
Lår: 54 cm
Overarme: 29,3 cm​​


Mål og vægt efter 15 behandlinger med Tei System.

Vægt: 53,8 kg.
Talje: 67,1 cm
Mave: 79, 2 cm
Hofter: 82 cm
Lår: 49,1 cm
Overarme: 26,3​


Kundeudtalelser​

​Fotomodel: TEI er effektiv luksustræning

Lone Koch fra Århus er 39 år og mor til to drenge på 16 og 11 år.Hun arbejder som teknisk assistent i et arkitektfirma og har samtidig en aktiv karriere som foto- og tøjmodel.​

”Jeg skal holde mine mål – en størrelse 38 – ellers kan jeg ikke bruges som model. I en travl hverdag har jeg svært ved at finde tid til den fitnesstræning, der kræves for at holde kroppen spændstig og veltrænet. Derfor er TEI-behandlingerne perfekte for mig. Det er ganske enkelt luksustræning – effektivt og tidsbesparende. Status efter 10 behandlinger er, jeg har fået fastere lår og bagdel, og det har jeg aldrig før kunnet træne mig til”, understreger Lone Koch, der i øvrigt også løber og svømmer et par gange om ugen.

”Efter at jeg er begyndt at styrketræne med TEI-systemet, har jeg fået flere benmuskler, jeg kan løbe længere og er blevet mere udholden. Som en ekstra sidegevinst er jeg også sluppet af med mine lændesmerter. Tidligere havde jeg ofte ondt i ryggen, men nu hvor den også trænes lige så effektivt som resten af kroppen har jeg ikke længere problemer. At behandlingerne tillige er kombineret med varme er dejligt, det virker afslappende. Jeg får behandlinger 1-2 gange om ugen, og den luksus vil jeg spendere på mig selv. For som de siger i reklamerne ”jeg fortjener det!”, tilføjer Lone Koch med et smil.

Bagdelen er blevet 4 centimeter mindre

Efter 12 TEI behandlinger fordelt på 2-3 gange om ugen har 44-årige Kirsten Bøjer fra Århus opnået et meget tilfredsstillende resultat. Fedtprocenten er faldet fra 34,1 til 23,2. Hun har tabt 2,8 kilo og målt i centimeter er hun blevet i alt 26 cm mindre. Omkredsen af hendes ”problemområder” – hofter og bagdel – er blevet reduceret med henholdsvis 3 og 4 cm! Selv siger hun:

​”En god veninde fortalte mig om TEI systemet. Hun havde selv haft rigtig gode resultater med behandlingerne, derfor besluttede jeg mig for at prøve. Oplevelsen af at man ligger på briksen og slapper af imens ens muskler arbejder er underlig. Man kan virkelig mærke, at behandlingerne er effektive. Men det gør ikke ondt og er heller ikke ubehageligt. Efter endt behandling har man det rigtig godt, præcis som hvis man havde trænet i et fitnesscenter”, fortæller Kirsten Bøjer, der har lovet sig selv at hun aldrig vil være stor igen.

​”For syv år siden var jeg 10 kilo tungere end i dag. En overvægt, der havde fulgt mig i godt ti år. En dag besluttede jeg, at nu skulle det være slut. Jeg ændrede kosten, dyrkede vildt meget motion og tabte mig 20 kilo over en periode på 1,5 år. Jeg holdt vægten i flere år uden problemer, fortæller Kirsten og fortsætter:” I de seneste par år har jeg dog levet for godt, dyrket alt for lidt motion og det kan ses. Jeg ved, hvad der skal til for at smide de overflødige kilo, men jeg kan slet ikke komme op i det motions-gear jeg var i tidligere.

​Med TEI-behandlinger har jeg valgt at betale mig fra styrketræningen. Ud over de synlige resultater er behandlingerne forbundet med stor velvære. Jeg slapper af og får god energi af at komme her i klinikken. Jeg har igen fået fokus på sunde spisevaner og dyrker mere motion end tidligere. Derfor vil jeg holde fast i TEI-behandlingerne 1-2 gange hver 14. dag for at bevare formen, understreger hun.