O2 VITALPURE

AKTIV CELLULÆR GENOPBYGGELSE MED REN ILT

​Medicinsk teknologi i skønhedssalonen. Et produkt som øjeblikkeligt giver en frisk, glat og opstrammet hud uden pletter.

VITALpure teknologi anvender den omgivende luft, adskiller oxygenmolekyler fra nitrogen og argon og løfter dem til 96 % renhed ved luftdispenseren.

En teknologi der anvendes i æstetisk medicin, og er den eneste der sikrer en kontinuerlig strøm af ren O2 uden miljøforurening, og ved et tryk der er egnet til at behandle vitale aktive zoner.

Vitalpure har to O2 akkumulatortanke der sikre løbende emission af ren ilt.

RÖS’S teknologi. – Kontinuerlig projektion af O2 i form af Koncentrationen af ren oxygen, flere minutter per behandling, garanterer behandlingens effektivitet.

Hvis vi ser på andre teknologier af O2 behandlinger end med Vitalpure, svinger resultatet.

Når man ældres kommer der et fald af iltindholdet i hudceller, især i ansigtet. Blodet som er den naturlige bærer af oxygen, har den opgave at stimulere de cellulære kemiske reaktioner til at opretholde deres næring og sikre, at de fjerner toksiner. Med alderen bremses cirkulationen, hvilket huden lider under. Når huden mangler dette afgørende element O2, bliver den sløv og slap, og derefter kommer rynkerne.
Direkte bidrag af O2 i dets anvendelse som en bærer af aktive ingredienser, gør at man bekæmper det manglende oxygen ved at genstarte funktionerne i cellerne og blodets omløb.

SPECIFIKKE BEHANDLINGER MED OXYGENMETODEN

 • Omkring øjnene
 • Expression linjer
 • Hals og dekolletage
 • Orbicular (muskler omkring læberne )
 • Poser under øjnene

GENOPBYGGELSE AF HUD. DEN PROFESSIONELLE LØSNING FOR HUDEN.

Hydrering: mangel på vand gør cirkulationen langsom, dette fører til dehydrering og hårdhed i huden. Den naturlige reaktion ved tilførsel af O2 vil være en forbedring i mikro kredsløbet.

Ernæring: huden er vores tredje lunge. Ved at holde huden næret og ren er afgørende for at fjerne overskydende toksiner og bakterier.
O2 holder de skadelige virkninger tilbage for frie radikaler, som er ekstremt oxiderende molekyler.

Opstrammende: som tiden går, vil huden lide et fald i produktionen af kollagen og elastin, hvilket fører til et tab af elasticitet. Ren O2 stimulerer fibroblaster, der producerer disse proteiner.

Pore reduktion: pore dilatation er et almindeligt symptom på en overproduktion af talg, især på tyk fedtet hud. O2 renser porerne, således at passagen af aktive bestanddele er mere effektiv.

Hudens elasticitet: gentagne muskelsammentrækninger efterlader et mærke i zonerne, hvor huden har mistet kollagen og elastin. Anvendelsen af ren O2 ilter muskelvæv, blødgøring af linjerne.

Ensartethed af nuance: skjolder forårsaget af solen bliver mere udtalt med alderen. Takket været O2 har vi opnået en udjævning af hudens farve.

GLUCOSATED C-VITAMIN

C-vitamin eller askorbinsyre anvendes til genopbyggelse af huden, styrke hudens forsvar og forbedre elasticiteten. Det virker som en stor antioxidant, der neutraliserer de toksiske virkninger af frie radikaler på huden, som er den største årsag til en forringelse af kollagen og elastin, hvilket igen fører til dannelsen af dybe linjer.

RÖS’S garanterer en C-vitamin, som er:

 • Stabil under emballering og under brug.
 • Pakket i kvælstof
 • Beskyttet af molekyler af glukose for at sikre dets effektivitet ved oxygenbehandling

FYSISKE – Takket være dets pH som er den samme som for øjnene.
EFFEKTIVT – Fordi det er chrono – programmerede og dens direkte virkning varer 48 timer.

EN GESTUS AF OMSORG FOR EN UOVERTRUFFEN ALL-ROUND RESULTAT

RÖS’S har designet to applikatorer som er nemme at bruge. En enkelt gestus for et fremragende resultat.

FOCALISED LUFTDISPENSER: kontinuerlig flow applikator med C-vitamin dispensering bakke.

LUFTDISPENSER: diskontinuerlig-impuls indkapslet ren O2 applikator. Har to dysser, en for store ansigts zoner, og en anden der udjævner linjer og lokaliserede zoner. Meget nyttigt til brug for særlig aktiv zoner.

RÖS’S TILBUD TIL DIG: Focalised oxygenoporation af C-vitamin. Oxygenoporation af din egen aktive ingrediens. Oxygenbehandling.

O2 Vitalpure tilhører SUMMA / RÖS’S – behandlinger for de professionelle kosmetologer

TEKNISKE SPECIFIKATIONER

 • Dimensioner af udstyr: Bredde 40 cm Dybde 36 cm Højde 67 cm
 • Vægt af udstyr: 25 kg
 • Gennemsnitligt forbrug: 370 W
 • Udledningskapacitet: 2,5 – 3 l / m.
 • Koncentrationen af O2: > 96 %
 • Output tryk: 400 mBar

TILBUD​

Kode​ Tilbehør​ Mængde
0408500​ Focalised luftdispenser​ 1
0408510​ Luftdispenser 1
0408511​ Focaliser I 10
0408512​ Focaliser II 10
6600061​ Glucosated C-vitamin (10 phials/3ml) 2