MESOBIOLIFT

NYT PRODUKT – MESOBIOLIFT

Mesobiolift RF er det mest avancerede udstyr i sit sortiment af antiaging behandlinger

Mesobiolift RF-teknologi er blevet skabt af et team af ingeniører, læger og kosmetologer med stor erfaring inden for den professionelle skønhedsbranche. Dette resulterer i et intuitivt og alsidigt stykke udstyr, der passer ekstremt godt på huden, og alligevel er enormt kraftfuldt.

Mesobiolift RF giver en opstrammende behandling af arme, mave, lår og bagdel, sørger for ekstra tilførsel af næringsstoffer og forbedrer udrensningen af affaldsstoffer i huden.

  • Virker bl.a. meget hudopstrammende efter betydeligt vægttab.
  • Øger hudens elasticitet
  • Former ansigtet
  • Reducerer mimiske rynker

Med tiden vil fornyelsen af cellerne reduceres, og huden vil miste sin elasticitet. Dermis bliver tyndere og har tendens til at lave folder.
Mesobiolift RF reducerer tab af collagen og elastin og øger aktiviteten i hudens stamceller.

Den varmeabsorberende energi som bliver genereret af Mesobiolift RF resulterer i en blanding af elektromagnetisk energi og jævnstrøm. Denne sammensætning har evnen til at producere kontrolleret indre varme, og transporterer stamcellerne transdermisk ned til de dybere lag af huden. Denne formel er ekstremt effektiv i tilfælde af slap hud og manglede vitalitet.

Energiintensiteten kan justeres til hver person. Behandlingerne er behagelige, og huden reagerer naturligt og progressivt, som viser sig i et glat og godt tonet udseende.

Download PDF for mere information