LIPOBELT

LIPOBELT – FEDTREDUCERENDE BEHANDLING 100 % EFFEKTIV

Lipobelt er lavfrekvent, laserlysemitterende udstyr, der virker selektivt og sikkert på de ophobninger af kropsfedt, der er vanskelige at komme af med. Dets teknologi er blevet udviklet RÖS’S Estética. Tests udført under lægeligt tilsyn har vist overraskende resultater.

En undersøgelse gennemført under lægeligt tilsyn har vist en gennemsnitlig reduktion af livvidden på 6 cm efter 8 behandlinger. Men allerede efter første behandling ses resultater.​

Lipobelt indeholder den nyeste laserteknologi, som omfatter intelligent on-board-overvågning. Det betyder, at Lipobelt, i modsætning til andre dyrere laserlipolysemaskiner, automatisk kontrollerer og justerer hver diode under behandlingen, hvilket sikrer optimal effektivitet på alle tidspunkter. Derfor er det ikke nødvendigt at justere hver enkelt laserdiode, forbundet med Lipobelt!

HVORDAN FOREGÅR BEHANDLINGEN?

Laserenergien fordeles homogent over hele fedtvævet takket være bæltets design. Bæltet placeres på det område man ønsker behandlet. Teknologien er kraftig, præcis og effektiv selv på de mere stædige områder. Behandlingen er blid for vævet og fuldstændig smertefri. Efter behandlingen anbefales enten motion, eller behandling med TEI System for at stimulere udskillelsen fedtet.

UNDERSØGELSE AF LIPOBELT

Lipobelt er lavfrekvent, laserlysemitterende udstyr, der virker selektivt og sikkert på de ophobninger af kropsfedt, der er vanskelige at komme af med. Dets teknologi er blevet udviklet af RÖS’S Estética. Tests udført under lægeligt tilsyn har vist overraskende resultater.

En undersøgelse konkluderer, at der sker en gennemsnitlig reduktion af livvidden på 6 cm. Tesen er udført på 20 personer der i gennemsnit har fået 8 behandlinger.

TRE GODE GRUNDE TIL AT PRØVE LIPOBELT:​

RESULTATER
Behandlingerne er hurtige og meget komfortable. Synlige resultater allerede ved første behandling. (typisk 2-3 cm allerede efter 1. behandling.

SIKKERHED
Lipobelt fungerer på det kemiske niveau, ikke-invasivt og uden at SKADE VÆVET.

MÅLRETTET BEHANDLING
Særligt effektiv på områder, der er svære at reducere med diæt og motion, som f.eks. mave, hofte, lår og arme.​

FORDELE VED LIPOBELT

  • Hurtige og bemærkelsesværdige resultater af fedt reduktionen
  • Forbedret​hud​kvalitet takket være forhøjet​mikro-cirkulation.
  • Øget​iltningen af ​​vævet.
  • Muskel-afslappende​virkning.
  • Lymfedrænage​grundet aktivering af​lymferne.
  • Håndfri​behandling, således at du kan udføre andre opgaver mens kunden får sin Lipobelt behandling