CAVATATION

CAVITATION – CAV 47

​Cavitation er den helt nye innovation i lavfrekvens ultralyd. Ultralyden skaber et overtryk i vævet som fremkalder microbobler. Disse microbobler fører til at cellemembranen brister og at overflødig fedt, væske og affaldsstoffer meget nemmere kommer ud via lymfesystemet. Det er en sikker og afprøvet teknik med overbevisende og holdbare resultater.

Effektiv uden kirurgi Cavitation virker selektivt på underhudsfedtet, uden at det omkringliggende væv bliver berørt. Det giver en effektiv løsning til områder som indtil idag har været svær at behandle.

 

Denne metode er karakteristisk i dens evne til selektivt at nedbryde den komplekse struktur af lokale fedtdepoter som ikke reagerer på ændret kost og motion. Fedtets struktur bliver omdannet til kortere fedtsyre kæder, som nemmere bliver fordøjet og udrenset igennem lymfesystemet.

Efter mange studier, har det vist sig at 47 KHz er den mest effektive frekvens, fordi den er bedre absorberet af fedtet, og modtager cavatation effekten i den ønskede dybde for at mindske fedtdepoterne.

 

HVORDAN VIRKER CAVATATION PÅ FEDTVÆV?

​Cavatation producerer bølger inde i en væske(inde i fedtcellen) pga. det øgede tryk, som igen øger trykket og så eksploderer den. Denne eksplosjon resultererer i at cellemembranen skades således at gamle affaldsstoffer, væske og fedt, kan få komme ud. Det kommer så ud med urinen og via lymfesystemet.
Efter behandling med Cavatation skal der så bruges en anden behandling for at hjælpe med at få affaldsstofferne, væsken og fedtet ud af fedtcellerne. Dette kan gøres ved f.eks. hård træning, Tei System, Pressomassage (Elekpress) eller infrarød sauna.
Behandlingen
Tiden skal ikke overskride 20 min pr. behandling. Og der skal gå 72 timer mellem hver behandling. (hvis flere områder skal behandles, kan f.eks. lår behandles mandag, og mave torsdag)